Despre noi

tonatiuh2Aztec Inflatables este unul dintre pionierii producţiei de publicitate şi divertisment din România, activând pe piaţa înca din 1998. Cu peste 16 ani de experienţă, Aztec Inflatables are astăzi un grup de clienţi fideli, care au ştiut înca de la început să-i aprecieze creativitatea şi să-i susţină dezvoltarea, dar şi o reţea de noi clienţi în permanentă creştere.

Obiectivele noastre sunt dezvoltarea continuă de noi produse, menite să corespundă solicitărilor dumneavoastră la cele mai înalte standarde, dublată de o creştere în calitate şi o permanentă căutare a unor noi tehnologii care să ne permită prestarea serviciilor la cele mai înalte standarde. Lucrul cu furnizori naţionali ne ajută să păstrăm costurile la un nivel scăzut şi să eliminăm din start timpii de aşteptare generaţi de lucrul cu materiale importate.

Filozofia firmei

Credem în calitatea lucrului bine făcut şi lucrăm în permanenţă la dezvoltarea gamei noastre de produse, astfel încât să satisfacă orice exigenţă. Valorile promovate de noi sunt calitatea, munca în echipă şi serviciile excelente aduse clientului.
Inovaţia este o altă valoare pe care o preţuim ca motor al dezvoltării oricărei afaceri.
Experienţa noastră de peste 16 ani pe piaţa de producţie publicitară din România ne face să credem că am reusit să punem aceste valori în practică!

Echipamente

Folosim echipamente de ultimă generaţie pentru a produce cele mai originale figurine gonflabile, baloanele cele mai impresionante şi spaţii de joacă pentru copii ce corespund tuturor normelor de securitate.
Tehnica ne ajută să transformăm ideile în proiecte şi proiectele în realitate, iar maşinile pe care ne bazăm cu precădere sunt:
Plotter cu printare la 360 dpi, maxim 720 dpi pe o lăţime maximă de 1.90 m pe aproape orice suport (textil, autocolant, PVC etc.) la o viteză de maxim 100 mp/oră
Cutter pentru material – masă cu vacuum (producție proprie) de lăţime maximă 2.5 m şi 7.5 m lungime, care taie automat orice tip de țesătură.
Cutter pentru folie autocolantă – folosit cu precădere la decuparea literelor pentru bannere, în cazurile în care clientul nu doreşte bannere printate.
Maşini de cusut performante, de ultimă generaţie.

Utilaje mecanice pentru producția, întreținerea și reparația echipamentelor.

Flotă auto pentru transportul echipamentelor la locații.
Datorită echipamentelor de înaltă calitate folosite, Aztec Inflatables este primul producător din România ale cărui jocuri gonflabile au obţinut Certificatul de Conformitate eliberat de ISCIR CERT şi deţin analiza de risc în exploatare conform normelor europene şi legislaţiei în vigoare

Contactează-ne

Trimite mesajclear

Servicii & Clienti

unknown2Servicii asigurate la cerere pentru produsele instalate în Bucureşti sau oriunde în ţara: – transport – instalare şi ancorare – generatoare electrice portabile sau conectarea la o sursă de electricitate – servicii de pază – service non-stop, întreţinere şi reparaţii – obţinerea autorizaţiilor de instalare şi plata taxelor aferente – garanţie extinsa

12249793_1125989600744461_924164532542211801_nDaca vrei sa-ti promovezi produsul in vazul lumii, te ajutam cu o replica de 10-20m inaltime! Mai stim sa facem si arcade, dansatori, baloane, sfere, corturi si cate si mai cate….

Rompetrol
Gilette
Porsche
Kinder
Goodyear
Heineken
Domo
BCR
Mercedes-Benz